Can-Am-mönkijät Fixus Nummelasta

Can-Am-mönkijät soveltuvat maastoon kuin maastoon – sekä työkäyttöön, seikkailuun että harrastamiseen.

Fixus on Can-Am-myyjäsi Nummelassa. Meiltä löydät laadukkaan valikoiman Can-Am-mönkijöitä erittäin suorituskykyisistä Renegade-sarjan mönkijöistä ja työkäyttöön soveltuvista Outlander-mönkijöistä nuorisolle suunnattuihin DS-malleihin. Löydä sinulle sopiva erottuva menopeli tai kysy lisää Fixus Nummelasta.

Can-Am Outlander -sarjan mönkijät

Outlander-sarjan mönkijät soveltuvat erinomaisesta lähes mihin tahansa maastoon ja säähän kuin säähän – etsitpä mönkijää maatilalle, metsätöihin tai vapaa-aikaan. Nämä mönkijät ovat sekä tehokkaita että vakaita ja tarjoavat parhaimman ajettavuuden sekä vetokapasiteetin ja luokkansa eniten hevosvoimia.

Can-Am Renegade -sarjan mönkijät

Renegade-sarjan mönkijät ovat markkinoiden tehokkaimpia urheilumönkijöitä, jotka toimivat vaivatta kaikkein hankalimmissakin olosuhteissa ja vaativimmilla reiteillä. Näissä mönkijöissä on vakiona etupuskuri sekä lisävarusteena saatavana pohjapanssari.

Can-Am DS -sarjan mönkijät

Nuoren ensimmäinen mönkijä etsinnässä? Pienet DS-sarjan Can-Am-mönkijät soveltuvat erinomaisesti 10-vuotiaiden ja sitä vanhempien lasten turvalliseen ja hallittuun maastoajoon. Nopeudenrajoitin, vakaa käsiteltävyys ja sähkökäynnistin tarjoavat turvallisen tavan kartuttaa ajokokemusta.

Can-am Traxter -sarjan mönkijät

Lujatekoinen Traxter auttaa sinua suoriutumaan päivittäisistä tehtävistäsi. Traxter on kaikkien aikojen suorituskykyisin Can-Am, ja se on kuin kotonaan työmailla, maatilan töissä ja metsästysreissuilla.

Can-am Maverick -sarjan mönkijät

Ajamisen äärimmäinen ulottuvuus. Tutustu Maverickiin ja koe sen huippuunsa hiottu suorituskyky itse.

Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.