Stihl-tuotteet Fixus Nummelasta

Täyden palvelun autokorjaamo omalla kylällä, lähellä sinua.

Fixus Nummela on Stihl-jälleenmyyjäsi Nummelassa. Meiltä löydät laajan valikoiman Stihl-tuotteita aina lehtipuhaltimista, trimmereistä ja ruohonleikkureista moottori- ja raivaussahoihin. Löydä tarpeisiisi soveltuvat laadukkaat Stihl-tuotteet ja kysy lisää Fixus Nummelasta.

Stihl-lehtipuhaltimet

Stihl-lehtipuhaltimet soveltuvat niin kotipihaan, puutarhaan ja mökille kuin vaativaan ammattikäyttöön. Lehtipuhallin on erinomainen apuväline sekä syksyiseen lehtien puhallukseen että muidenkin roskien siivoamiseen. Puhaltimen avulla pihat, vesikourut, kävelytiet ja suuremmatkin alueet on nopeasti puhdistettu ja aikaa jää muuhunkin.

Akkupuhaltimet

Stihlin akkukäyttöiset lehtipuhaltimet ovat akkunsa ansiosta kevyin ja hiljaisin vaihtoehto lehtien puhaltamiseen, olipa kyseessä sitten pienempi piha tai vaikkapa taloyhtiön kulkuväylät ja piha-alueet.

Reppupuhaltimet

Selkään asetettava reppupuhallin on ketterä ja käytännöllinen ratkaisu laajempienkin alueiden puhaltamiseen. Markkinoiden hiljaisimmat ja tehokkaimmat Stihl-reppupuhaltimet soveltuvat etenkin suurien alueiden kuten puistojen, liikuntapaikkojen ja muiden liikkumista vaativien alueiden puhaltamiseen.

Sähkökäyttöiset puhaltimet

Sähkökäyttöinen lehtipuhallin puolestaan on ihanteellisin valinta asuinalueille. Verkkovirralla toimiva laite on luotettava vaihtoehto, kun tarvitaan puhallin, joka on aina käyttövalmis eikä hyydy pidemmässäkään käytössä. Ei enää turhia keskeytyksiä työnteon aikana. Sähkökäyttöisen puhaltimen kanssa ei tarvitse odotella akkujen latautumista tai läträtä bensalla, sen kun laittaa pistokkeen seinään ja aloittaa työskentelyn. Tilavan keruusäkin ansiosta lehdet ja roskat on helppoa imeä ja tyhjentää.

Polttomoottorikäyttöiset puhaltimet

Polttomoottorilla varustetut järeämmät lehtipuhaltimet soveltuvat kotipihan puhalluksen lisäksi myös ammattimaisempaan käyttöön. Polttomoottoripuhallin soveltuu niin piha-alueiden, pysäköintialueiden kuin kävelyteiden ja vesikourujenkin puhdistukseen. Nämä tehokkaat puhaltimet sopivat hyvin myös laajempien alueiden puhdistukseen.

Stihl-moottorisahat

Maailman myydyin moottorisahamerkki Stihl valmisti ensimmäisen moottorisahan jo vuonna 1926. 80 vuoden johdonmukainen työ innovatiivisiin ratkaisuihin ja laatuun keskittyen on antanut Stihlille aseman, jossa se on tänään. Moottorisahamerkkejä ja -malleja on lukuisia, eikä oikean moottorisahan valinta ole aina helppoa. Paljon riippuu siitä, mihin moottorisahaa käytetään ja kuinka usein sitä käytetään. Stihlin valikoimasta löydät laadukkaan moottorisahan jokaiseen käyttötarkoitukseen: pienimmästä kompaktista sahasta aina vahvimpaan ammattisahaan.

Stihl-ruohotrimmerit ja -raivaussahat

Jo 1950-luvulla kehitettyä ensimmäistä Stihl-raivaussahaa kutsuttiin nimellä ’motorlie’. Raivaustyöt metsässä ja trimmaukset paikoissa, joihin leikkurilla ei pääse ovat omiaan ruohotrimmereille ja raivaussahoille. Riippuen moottorista, näillä työvälineillä selviää kukkapenkkien reunojen siistimisestä aina pitkiin linjaraivauksiin.

Stihl-ruohonleikkurit

Stihl-ruohonleikkureilla työsi sujuvat entistäkin paremmin. Stihl-ruohonleikkurit ovat kooltaan kompakteja ja helppoja käsitellä – eli täydellisiä voimia säästävään työskentelyyn. Valikoimastamme löytyy niin akkukäyttöisiä kuin polttomoottorikäyttöisiä Stihl-ruohonleikkureita.

Stihl-puhaltimet

Kun myrskyt heiluttavat ja ravistavat puita sekä tuovat maahan paljon lehtiä ja muita roskia, niin Stihl-puhaltimet siivoavat paikat helposti ja nopeasti. Laitteet sopivat hyvin talon ympäristöön, puistoihin, stadioneille, kaduille ja moniin muihinkin paikkoihin. Puhaltimia löytyy polttomoottorikäyttöisinä ja akkukäyttöisinä.

Stihl-painepesurit

Stihl-painepesureilla teet siistiä jälkeä korkealla paineella. Stihlin-painepesureissa on useita käytännöllisiä yksityiskohtia, joiden avulla puhdistat nopeasti, perusteellisesti ja mukavasti kaikki pinnat, tiet, polut tai ajoneuvot. Laaja valikoima lisävarusteita ja erilaisia pesuaineita auttaa ratkaisemaan vaikeimmatkin työtehtävät.