Autohuolto Fixus Nummela

Täyden palvelun autokorjaamo omalla kylällä, lähellä sinua.

Me Fixuksella tarjoamme autohuollot Nummelassa kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Meiltä hoituvat ammattitaidolla kaikenlaiset autohuollot määräaikaishuolloista vuosihuoltoihin ja öljynvaihdoista ilmastointihuoltoihin, vuosimalliin katsomatta. Korjaamossamme on resurssit myös isompien pakettiautojen sekä pienempien matkailuautojen huoltoon.

Varaa aika autohuoltoon ja jatka huolettomia kilometrejä.

Huolla autosi Fixus Nummelassa

Katso kaikki autohuoltopalvelumme

HUOLTO JA TAKUU

Sijaisauto huollon tai korjauksen ajaksi

Kaipaatko sijaisautoa huollon ajaksi? Meiltä saat tarvittaessa myös sijausauton huollon tai korjauksen ajaksi edullisesti hintaan 40 €/päivä (sis. 100 km). Sijaisauton saat tuodessasi autosi huoltoon tai korjaukseen, kun muistat ilmoittaa siitä ajanvarauksen yhteydessä. Sijaisautomme on vuosimallin 2020 Volkswagen Polo.

Autohuollon hinta

Autohuollon tuntihinta 95 €
Nelipyörämittaus ja aurauskulmien säätö 95 €
Pakokaasumittaukset 30 €
Ilmastointihuolto R134A sisältää 500 g ainetta 89 € Ilmastointihuolto tyypin R1234YF kylmäaineella, sis. 100 g ainetta 89 €

Säilyykö tehdastakuu Fixus Nummelan autohuollossa?

Kyllä, takuu säilyy! Teemme huollot aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti – soveltuvaa moottoriöljyä ja alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia käyttäen. Saat aina paperiseen huoltokirjaasi leiman, ja myös useimpien sähköisten huoltokirjojen täyttö onnistuu.

VARAA AIKA HUOLTOON

TAI