Varaosat Nummela

Mitä et meiltä löydä, et tarvitse.

Fixus Nummela tarjoaa kattavan valikoiman auton varaosia kaikkiin malleihin ja merkkeihin, niin henkilöautoihin, pakettiautoihin, traktoreihin kuin kuorma-autoihin. Tarvikeliikkeestämme löydät varaosat ja tarvikkeet myös pienkoneisiin. Saat alkuperäiset tai alkuperäisiä vastaavat, laadukkaat varaosat joko suoraan varastoltamme tai tilauksena, todella nopealla aikataululla.

VARAOSAKATEGORIAT

Auton suodattimet

Lasinpesu­nesteet

Pyyhkijän sulat

Polttimot

Öljyt

Jäähdytin­nesteet

Alustan osat

Jarruosat

Jakopään osat

Voimansiirron osat

Lisävarusteet

Autonhoitotuotteet

Yli 23 000 kappaleen varastovalikoima varaosia

Fixus Center Nummelasta löydät kaikki yleisimmät varaosat kaikkiin automalleihin suoraan yli 23 000 kappaleen varastovalikoimastamme. Yli 1000 neliön tiloistamme löytyy laajat valikoimat autojen varaosia ja tarvikkeita, työkaluja, kemikaaleja sekä lisätarvikkeita. Varaosamme ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia edullisempia vaihtoehtoja. Lisäksi saamme myös tilattua alkuperäisiä osia. Tuotteista riippuen tarjoamme varaosille joko 1–5 vuoden takuun tai kilometriperusteisen takuun.

Tilaustuotteiden toimitukset jopa samalle päivälle

Mikäli etsimääsi varaosaa ei löydy Fixus Center Nummelan varastosta, tilaamme sen sinulle. Erikoisemmat varaosat saamme tilattua todella nopealla aikataululla yli kymmenestä tukkuliikkeestämme. Tarvittaessa pystymme toimittamaan tilaustuotteet useimmiten vielä samaksi päiväksi, ja nopeilla toimituksilla käytössämme ovat kaikkien Suomen tukkuliikkeiden laajat valikoimat.

Asiantunteva palvelu ja varaosatiedustelut

Fixus Nummelan asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta neuvoo ja opastaa sinua mielellään oikeanlaisten varaosien valinnassa ja hankinnassa. Tarkempaa tietoa varaosien ominaisuuksista, asennuksesta ja saatavuudesta suosittelemme tiedustelemaan tarvikeliikkeestämme puhelimitse.

Meiltä myös varaosien asennukset

Varaosien myynnin kanssa saman katon alla palvelee myös Fixus Huolto Nummela, joten meiltä voit halutessasi tilata varaosille myös asennuksen.

Myös pienkoneiden varaosamyynti

Auton varaosien ja tarvikkeiden lisäksi myös pienkoneiden, mopojen, moottoripyörien, veneiden, raskaankaluston sekä traktoreiden osat ja tarvikkeet saadaan nopealla aikataululla myymäläämme.