HUSQVARNA-TUOTTEET Fixus Nummelasta

Täyden palvelun pienkonehuolto omalla kylällä, lähellä sinua.

Husqvarna-tuotteet ovat luotettava ja kestävä valinta niin koti- kuin ammattikäyttöön. Puutarhakoneita löytyy niin pienille kuin suurille pihoille. Mukavuus, ergonomia, tehokkuus sekä älykkäät ratkaisut takaavat täydellisen lopputulotuloksen aina moottorisahasta ajoleikkuriin.

Fixus Nummela on lähin Husqvarna-jälleenmyyjäsi Nummelassa. Meiltä löydät laadukkaan valikoiman Husqvarna-tuotteita monenlaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy mm. Automower-robottiruohonleikkurit, Husqvarna-ajoleikkurit (rider ja traktori), tasoleikkurit, trimmerit, raivaussahat ja moottorisahat.

Husqvarna-moottorisahat

Husqvarna on suunnitellut ja valmistanut laadukkaita moottorisahoja vuodesta 1959. Fixus Nummelasta löydät Husqvarna-moottorisahoja sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön. Valikoimassamme on niin polttomoottorikäyttöisiä, akkukäyttöisiä kuin sähkökäyttöisiä moottorisahoja.

Husqvarna-trimmerit

Husqvarna on suunnitellut ja valmistanut laadukkaita moottorisahoja vuodesta 1959. Fixus Nummelasta löydät Husqvarna-moottorisahoja sekä kuluttaja- että ammattikäyttöön. Valikoimassamme on niin polttomoottorikäyttöisiä, akkukäyttöisiä kuin sähkökäyttöisiä moottorisahoja.

Husqvarna-raivaussahat

Husqvarna raivaussahat ovat suosittuja niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa. Valikoimastamme löytyy niin polttomoottorikäyttöisiä kuin akkukäyttöisiä raivaussahoja.

Husqvarna-robottileikkurit

Maailman johtavan robottiruohonleikkurivalmistajan Husqvarnan robottileikkurit tunnetaan erittäin luotettavina leikkureina, jotka toimivat säällä kuin säällä, pihassa kuin pihassa. Husqvarna-robottileikkurit soveltuvat sinulle, joka haluat pitää nurmikkosi jatkuvasti siistinä ja hoidetun näköisenä ilman leikkaamiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Husqvarna-robottiruohonleikkurit on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi. Ne ovat täysin automaattisia ja liikkuvat itsenäisesti latausasemalleen ja jatkavat leikkaamista, kun akku on täynnä, ilman että sinun tarvitsee tehdä yhtään mitään. Edes ahtaat välit, syrjäiset alueet tai jyrkät rinteet eivät ole esteenä näille näppärille leikkureille, joiden leikkuujälki on viimeisteltyä pihasta riippumatta.

Robottileikkurin käyttö on niin vaivatonta ja leikkurin ääni niin hiljainen, että sen olemassaoloa tuskin muistaisi, jollei näkisi siistiä nurmikkoa.
Fixus Nummelan valikoimasta löydät sopivan Husqvarna-robottileikkurin niin ammattikäyttöön kuin kotipihaankin. Valikoimassa on niin pienille, keskisuurille ja suurille kuin yksinkertaisille ja haastaville nurmialueille sopivia leikkureita.

Husqvarnan Automower®-robottileikkurisarjan ominaisuudet

Täysin automaattinen
Kattaa kaikki alueet
Selviytyy jyrkistä rinteistä ja ahtaista paikoista
Hiljainen
Toimii säällä kuin säällä

Työnnettävät ruohonleikkurit

Husqvarnan työnnettävät ruohonleikkurit ovat valintasi, jos haluat tehdä perinteisestä ruohonleikkaamista helpompaa ja mukavampaa.

Husqvarnalla on laaja valikoima akku- ja bensiinikäyttöisiä työnnettäviä leikkureita erilaisilla leikkuumenetelmillä. Kaikkia leikkureita yhdistää tehokkuus, ergonomisuus sekä erilaiset älykkäät ominaisuudet, jotka tekevät ruohonleikkuusta monin verroin miellyttävämpää ja kevyempää.

Fixus Nummelan valikoimasta löydät niin pienille kuin suuremmille pihoille sopivat leikkurit.

Husqvarnan työnnettävien ruohonleikkureiden ominaisuudet

Luotettava
Ergonominen
Tehokas
Älykäs

Ajoleikkurit

Husqvarnan ajoleikkurit eli päältä ajettavat nurmikonleikkurit helpottavat nurmikonleikkuu-urakkaa etenkin suurissa pihoissa ja puutarhoissa.

Ajoleikkurit voidaan jakaa etuleikkureihin sekä traktorileikkureihin. Etuleikkureissa on edessä tehokas leikkuulaite ja takana runko-ohjaus, jonka ansiosta leikkuri kääntyy helposti pienelläkin kääntösäteellä. Kaikissa Husqvarnan etuleikkureissa on myös toiminto, joka silppuaa ruohon tehokkaasti varmistaen täydellisen lopputuloksen.

Traktorileikkureissa ajaminen tapahtuu polkimien avulla, jolloin molemmat kädet jäävät vapaiksi ohjaamiseen. Traktorileikkurin käyttö on helppoa ja turvallista. Tehokkaat traktorileikkurit ovat monikäyttöisiä ja muuntautuvat parhaimmillaan myös ympärivuotisiin pihatöihin. Traktorileikkureihin on saatavilla erillisinä lisävarusteina mm. perävaunu, katuharja ja lumilevy sekä muita hyödyllisiä lisäosia.

Fixus Nummelan valikoimasta löydät tarpeisiisi soveltuvat ajoleikkurit niin etuleikkuri- kuin traktorimallisina.

Husqvarnan ajoleikkureiden ominaisuudet

Erinomainen näkyvyys
Parempi ulottuvuus
Hyvä hallittavuus
Ylivoimainen ajomukavuus