Milwaukee-työkalut FIXUS Nummelasta

Milwaukee-työkalut ovat alansa johtavan valmistajan suunnittelemia ammattitason käyttöön tarkoitettuja korkealaatuisia työkaluja. Luotettavat, kestävät ja innovatiiviset Milwaukee-työkalut soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Milwaukeen laajassa valikoimassa on mm. akkutyökaluja, sähkötyökaluja, puutarhatyökaluja ja muita tarvikkeita. Fixus on Milwaukee-työkalujesi jälleenmyyjä Nummelassa, ja meiltä saat kaikki Milwaukee-tuotteet joko suoraan varastoltamme tai todella nopealla toimituksella.

Milwaukee-akkutyökalut

Milwaukeen valikoimasta löydät laajan kattauksen ammattitason akkutyökaluja. Kevyet, kestävät ja varmat Milwaukee-akkutyökalut helpottavat ja nopeuttavat työntekoa, olit sitten ammattilainen tai harrastelija. Valitse akkuporakone, akkuruuvinväännin, akkuhiomakone, akkupuukkosaha tai akkulaikkaleikkuri – Fixus Nummelasta löydät kaikki yleisimmät akkutyökalut sekä akut ja laturit työkaluille.

Milwaukee-sähkötyökalut

Milwaukee-sähkötyökalut helpottavat ja nopeuttavat puun, metallin ja muiden materiaalien työstämistä, olipa kyse vapaa-ajan nikkaroinnista tai ammattitason työskentelystä. Milwaukeen laadukkaasta valikoimasta löydät sähkökäyttöiset iskuporakoneet, mutterinvääntimet, jiirisahat, hiomakoneet ja muut tarvitsemasi sähkötyökalut.

Milwaukee-puutarhatyökalut

Milwaukee-puutarhatyökalut ovat etenkin vaativaan ammattikäyttöön suunniteltuja tehokkaita ja kestäviä laitteita. Valikoimasta löytyy niin maisemointiin kuin puutarhahoitoon soveltuvat laadukkaat ja kestävät ketjusahat, ruohotrimmerit, pensasleikkurit, puhaltimet ja reunaleikkurit sekä alan ensimmäiset reppumalliset sumutinjärjestelmät.

Muut tarvikkeet

Milwaukeelta löydät myös kattavan valikoiman erilaisia tarvikkeita ja työkalukohtaisia lisävarusteita. Valikoimassa on muun muassa tehokkaita valaisinratkaisuja esimerkiksi työmaille, työkalupakkeja ja -vaunuja työkalujen säilytykseen ja kuljettamiseen sekä monipuolisia henkilösuojaimia turvallisemman työskentelyn varmistamiseen.